تاریخ انتشار: شنبه 1404/07/12 - 15:29
کد خبر: 545921

شماره جدید خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران منتشر شد؛

افشین میلیارد تومانی/ انتصابات مشکوک تا رانت میلیاردی در معاونت علمی ریاست جمهوری!

افشین میلیارد تومانی/ انتصابات مشکوک تا رانت میلیاردی در معاونت علمی ریاست جمهوری!

سوابق و روحیه سیاسی افشین نشان می دهد که او از گذشته گرایش به کنش های حاشیه ای داشته و اکنون همان رویکرد در مدیریت وی تکرار شده است. مشکل صرفاً شخص او نیست، بلکه حلقه منصوبانش نیز فاقد تجربه و صلاحیت مدیریتی اند.

به گزارش سرویس باشگاه نشریات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ماهنامه "خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران" با بررسی پرونده ویژه نخبگان منتشر شد. در این شماره از ماهنامه خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران، گفتگوها و گزارش هایی از نخبگان به بررسی عملکرد معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان پرداخته شد.

در شماره ششم «خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران» در بخشی از سرمقاله آمده است: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان که مأموریت اصلی آنها حمایت از نخبگان و توسعه علمی کشور است، در دوره مدیریت حسین افشین با چالشهای جدی مواجه شدهاند. این نهادها بهجای ایفای نقش مؤثر در پیشرفت علمی، به عرصه آزمون و خطای سیاسی و حلقه سازی برای تصمیم گیری های پشت پرده بدل شده اند.

سوابق و روحیه سیاسی افشین نیز نشان میدهد که او از گذشته گرایش به کنش های حاشیه ای داشته و اکنون همان رویکرد در مدیریت وی تکرار شده است. مشکل صرفاً شخص او نیست، بلکه حلقه منصوبانش نیز فاقد تجربه و صلاحیت مدیریتی اند. انتصاب های جنجالی، از جمله سید حسن حسینی با سابقه عزل از چند سمت فرهنگی، یا برخی مشاوران بانوان با رفتارهای نامتعارف در فضای مجازی، و همچنین فاطمه حسینی - دختر صفدر حسینی - ظاهرا بدون نقش مؤثر، پرسشهای جدی درباره خط مشی افشین برانگیخته است.

حضور مشمولان غایب از سربازی و افراد فاقد تخصص در حوزه های حساسی چون ستاد معاونت و هوش مصنوعی نیز اعتبار این مجموعه را بیش از پیش زیر سؤال برده است.

مهم تر از آن، اعطای ۱۰۰میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به شرکتی که پیشتر توسط خود افشین اداره می‌شد، مصداق آشکار تضاد منافع است. در حالی که بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان با بحران مالی دست‌وپنجه نرم می کنند، تخصیص چنین منابعی به مجموعه ای وابسته، نشان از ترجیح منافع شخصی بر منافع ملی دارد.

بیشتر بخوانید: بازهم رانت و ریخت و پاش میلیاردی در معاونت علمی ریاست جمهوری/ افشین ۱۰۰ میلیارد از این جیب به آن جیب کرد! +سند

این شماره از ماهنامه "خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران"افشین میلیارد تومانی" در 4 صفحه روزنامه‌ای به چاپ رسیده و علاقه مندان می توانند نسخه مکتوب آن را از طریق شماره تلفن 02188829275 دریافت کنند.

گفتنی است "خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران" به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی علی خضریان به صورت ماهنامه و با زمینه سیاسی – اجتماعی منتشر می شود.

نسخه الکترونیکی پرونده ویژه نخبگان "خبرنامه کاغذی دانشجویان ایران" را از اینجا (دانلود) کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
واکنش حماس به ارتکاب جنایت هولناک جدید رژیم صهیونیستی در غزه
دولت تعرفه واردات خودرو از ۴ تا ۱۶۵ درصد را ابلاغ کرد
جایگاه اولی علمی در منطقه دست‌یافتنی است
از هوسرانی تا کرامت زن
نیم سکه ۷۵ میلیون تومان شد
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
کمک به زندانیان و خانواده‌هایشان به صورت گمنام و آبرومند انجام می‌شود
پرداخت ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در بانک مسکن
طراحی سایت نجف آباد| آشنایی با روند طراحی سایت در این شهر
تپسل راهبری پنل‌های تخصصی نمایشگاه تبلیغات و بازاریابی ۱۴۰۴ را بر عهده گرفت
راهنمای جامع شناخت انواع ورق استیل و تفاوت آنها؛ کدام آلیاژ برای شما مناسب است؟
رزومه و گیت‌هاب حرفه‌ای چگونه شانس استخدام برنامه‌نویس را افزایش می‌دهد؟
داود سعیدی و انتشار « کتاب سراب بی‌پایان»؛ ورود رسمی یک نویسنده جوان به دنیای رمان‌نویسی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top